Topservers script

Topservers script este un script gratuit facut in PHP ce construieste un website asemantor directoarelor web unde puteti adauga servere de metin2 sau counter-strike iar acestea pot urca in lista pe baza voturilor primite de la vizitatori.

Acest script este optimizat SEO astfel incat linkurile catre respectivele servere se realizeaza pe baza unor pagini de redirectionare deci nu vor conta drept backlinks.

De asemenea siteul este maleabil iar utilizatorul poate sa modifice anumite parti ale siteului(Titlul,subtitlul,menu-ul si meta-tagurile) cu usurinta,fara a umbla in codul sursa.

Scriptul este pus la punct,voturile se realizeaza pe baza de ip deci un utilizator nu va putea vota de 2 ori consecutiv ci decat odata la 24 de ore,aveti loc si pentru a pune reclame,aveti si un link catre o pagina de parteneri si la acest script aveti implementat si un script de baza ce numara vizitatorii unici si vizualizarile facute de acestia.

Scriptul vine cu un design gratuit de baza.Modificarile realizate asupra scriptului sau a siteului se fac pe proprie raspundere iar eu nu voi oferii ajutor in legatura cu aceste detalii!

Demo: http://gameservers.freeiz.com/   . Pt cpanel: user admin parola r3g3n3rat3

Parola pentru arhiva este: topservers

Download!

 

Topservers script

Leave a comment